Meän Koutsin palvelut
Mitä laatu ja elintarviketurvallisuus tarkoittaa Sinun toimintaympäristössäsi? Miten hallitset sitä käytännössä? Minkälaisia tuloksia haluat saavuttaa? Mitä hyötyä Sinulle on laatu ja elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmällä? Miten sitoutat sidosryhmäsi laatu ja elintarviketurvallisuuskulttuurin kehittämiseen?
- Koulutus
- Koutsaus
- Konsultointi
- Kehittäminen
1. Laatu ja elintarviketurvallisuus työpajat
Meän Koutsin työpajoissa hyödynnetään jokaisen osaamista ja kaikki osallistujat pääsevät vaikuttamaan lopputulokseen. Meän Koutsin työpajoissa on tekemisen meininki ja näkyviä tuloksia saavutetaan yhdessä. Meän Koutsi varmistaa, että pysytään aiheessa, edetään suunnitelman ja aikataulun mukaisesti.
- Laatukriteerit
- Laatuhävikki
- Laatu- ja elintarviketurvallisuustavoitteet ja -mittarit
- Laatu- ja elintarviketurvallisuuskulttuuri
- Elintarviketurvallisuusriskit ja niiden hallinta
2. Laatu ja elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmät
Meän Koutsi auttaa Sinua kasvattamaan kilpailukykyä rakentamalla teidän tarpeisiinne soveltuvan käytännönläheisen laadun ja/tai elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän.
- ISO-standardit ISO9001, ISO22000
- GFSI-standardit FSSC22000, IFS, BRCG
3. Laatu ja elintarviketurvallisuuden auditoinnit
Meän Koutsi tekee Sinun puolestasi sisäiset ja ulkoiset toimittaja-auditoinnit. Ulkoistamalla auditoinnit varmistut siitä, että auditoinnit tuottavat tulosta ja lisäarvoa Sinulle.
- Sisäinen auditointi
- Ulkoinen auditointi